Vés al contingut
x

Qui som

Qui som els Fondistes Pineda?

Som un grup de persones que compartim el plaer per córrer, i que en córrer també gaudim de la bona companyia d'estar junts.

Constituïts en associació des de 2003, som gent de costums, si bé aquestes són ben variades i obertes als canvis.

Costanera - Fondistes Pineda

 

Les nostres principals activitats setmanals són, com a grup, els entrenaments de dimarts i dijous a les 8 del vespre, la rutina dels dissabtes a les 8 del matí i la sortida més llarga de diumenge. Si bé majoritàriament aquesta activitat es fa per pla (prop del mar), també tenim les nostres escapades cap al Montnegre, a tocar de casa.

També és tradició la marató que organitzem cada estiu per a consum propi, "La Costanera", que fem des de Badalona fins a Pineda tot seguint els camins prop de la sorra, i on cada corredor s'afegeix al grup principal al punt quilomètric que li sembla oportú per arribar tots junts fins a Pineda.

La participació en curses de fons (d'asfalt, de muntanya, de diversa distància, prop de casa o a l'estranger) també hi és present entre els Fondistes que així ho desitgen.

De cara als altres organitzem dues activitats principals. La Cursa de 10 km de Pineda, de llarga tradició, i la Marxa del Montnegre, adreçada a qui vol caminar o córrer per les muntanyes de l'entorn i amb caràcter solidari.

Vols córrer amb nosaltres?

Benvingut/da. No importa el teu nivell. Serem els uns al costat dels altres perquè així anirem més lluny i millor. El nostre contacte és info@fondistespineda.org.